SINT MAARTENSKLINIEK

Voor het specialistische ziekenhuis, de Sint Maartenskliniek, maken wij al 2 jaar video’s. OAKWISE heeft verschillende videoproducties gedraaid gericht op de Employer Branding en marketing van de organisatie. Zo zijn er bijvoorbeeld teasers en vacaturevideo’s ontwikkeld voor het werven van nieuw personeel. Doordat we bij de videoproducties van de Sint Maartenskliniek goed hebben nagedacht over  de concepten konden we meerdere video’s halen uit de productiedagen. Daarnaast is er nu een mooie algemene beeldbank waar toekomstige video’s uit kunnen worden gemaakt. Dat is één van de voordelen van werken met  OAKWISE.

Type Allround videoproductie
Soorten video’sVacaturevideo’s, Employer Branding Interne & Externe communicatie
Exports 20+ video’s
Videoproductie

EMPLOYER BRAND VIDEO

De Employer Brand van de Sint Maartenskliniek. Met de slogan ‘Werken aan Bewegingsvrijheid’ laten wij het divers palette van expertises van de organisatie zien. In samenwerking met de communicatie afdeling kwamen wij tot de kernwaarden en identiteit van de organisatie. Deze hebben wij vertaald naar het videoconcept waarbij een teamgevoel en expertise centraal staat.

Bekijk video met geluid

Employer brand video

TEASER

Deze teaser video is voortgekomen uit de Employer brand video van Sint Maartenskliniek en biedt als overkoepelende wervingsvideo voor alle openstaande vacatures van de Kliniek. Hierdoor is deze video breed inzetbaar voor elke soort vacature. Het fijne hiervan is dat deze kort de aandacht trekt en nieuwsgierig maakt naar meer informatie.

Bekijk de video met geluid

Vacaturevideo

DOKTERSASSISTENTE WERVINGSVIDEO

Voor de werving van nieuwe Doktersassistentes werd ook een vacaturevideo gemaakt. Met een focus op teamgevoel en de unieke omgeving van de Maartenskliniek zijn wij aan de slag gegaan. Door de juiste pre-productie & vragen te stellen tijdens het interview zijn wij tot deze video gekomen!
Bekijk de video met geluid

LET’S CREATE YOUR FUTURE MEDIA

Klaar voor jouw volgende videoproductie? Let’s go!

Stuur een email

1 2
alon israeli

+31 (0) 85 060 4442

alon@oakwise.nl

sparren over jouw project?

Heb je een nieuw project in gedachten of wil je gewoon even brainstormen? Of het nu gaat om een
videoproductie, conceptontwikkeling of strategische campagne. Bij OAKWISE denken wij graag vrijblijvend
met je mee. Neem contact met ons op & plan een gesprekje in!

Contact