SADIWAY

Met Sawiday hebben we al bijna 2 jaar een goede samenwerking. We hebben korte lijntjes met het communicatie & marketingteam en sparren vaak over de vraagstukken die er liggen. Dat zorgt ervoor dat we al tot hele mooie videoproducties & resultaten zijn gekomen! Van locatievideo’s tot een commercial. Bekijk op deze pagina wat wij allemaal betekenen voor Sanitairwinkel.

FilmAlon Israeli & Koen Raedts & Rick Lichtenberg
Geluid Rick Lichtenberg & Chunck
Opdracht All-round videoproductie
Online commercial

VIDEOPRODUCTIE

Het grooste project wat wij tot nu toe hebben gedraaid voor Sawiday is de online commercial voor Sanitairwinkel. Met de slogan: badkamers voor elke dag hebben wij 4 verschillende persona’s gekoppeld aan verschillende badkamersituaties.

Hero, hub, hygiene

VIDEOMARKETING

Door de goede voorbereiding van de online commercial hebben wij maar liefst 20 verschillende korte video’s kunnen halen uit de hoofd video. We hebben hierbij verschillende persona’s ingezet wat zorgde voor een effectieve campagne.

Employer Brand Video

EMPLOYER BRANDING

Naast de commercial, locatievideo’s, productvideo’s en teasers hebben wij ook een Employer Brand video gemaakt voor Sawiday. Ideaal als werkzoekenden zich afvragen wat de werkgeversidentiteit is. Wat voor Sawiday belangrijk was? De sfeer, teamwork en het persoonlijke aspect van het werken bij Sanitairwinkel.

LET’S CREATE YOUR FUTURE MEDIA

Klaar voor jouw volgende videoproductie? Let’s go!

Stuur een email

1 2
alon israeli

+31 (0) 85 060 4442

alon@oakwise.nl

sparren over jouw project?

Heb je een nieuw project in gedachten of wil je gewoon even brainstormen? Of het nu gaat om een
videoproductie, conceptontwikkeling of strategische campagne. Bij OAKWISE denken wij graag vrijblijvend
met je mee. Neem contact met ons op & plan een gesprekje in!

Contact