HAS GREEN ACADEMY

Onze langdurige samenwerking met de HAS Green Academy is een van onze grootste successen. Al vijf jaar lang leveren we met veel plezier diverse videodiensten en professioneel advies aan de HAS Green Academy. Denk daarbij aan videoregistraties, animaties, podcasts, TikTok-video’s en zelfs het opzetten van kleine, doeltreffende campagnes. Wil je graag onze eerdere videoproducties voor de HAS Green Academy bekijken? Ze staan hieronder voor je klaar

Camera Alon Israeli & Koen Raedts
ActeursPersoneel
Productieleider Koen Raedts
Productie Assistent Elise Wolterink
ConceptKoen Raedts
Welkom nieuwe studenten!

ONBOARDING VIDEO’S

Niks fijner dan alvast weten hoe alles op de hogeschool geregeld is. Zeker als aankomend student die net naar de hogeschool gaat. Om de scholieren alvast wegwijs te maken op de HAS hebben wij een serie onboarding video’s gemaakt voor de HAS Green Academy.
Een leuke reeks video waar een combinatie tussen animatie en video wordt gemaakt om het verhaal duidelijk uit te leggen.

Bekijk video met geluid

Interne communicatie

HAS 75 JAAR

Bij HAS Green Academy draait het allemaal om mensen, passie en toewijding. En wat een reis is het geweest! Ter ere van het 75-jarig jubileum hebben we een bijzondere felicitatievideo gemaakt, waarin de geweldige medewerkersdie hier al jaren werken het woord nemen.

Ontmoet de gezichten achter het succesverhaal van de HAS Green Academy. De medewerkers delen hun verjaardagswensen voor de toekomst ven blikken terug op mooie momenten.

Bekijk de video en vier met ons mee.

Bekijk de video met geluid

Promotievideo

HAS MINORS

Voor de promotie van de diverse minoren op de HAS Green Academy hebben wij 8 verschillende video’s gemaakt. Door een combinatie van inhoudelijke interviews en sfeerbeelden van het praktische gedeelte kunnen studenten beter hun keuze maken tussen de verschillende minoren.
Klik hier voor de video met geluid.

Corporate movie

HAS INTERNATIONAL PROJECTS

Deze video laat zien wat de HAS op lokaal en internationaal niveau voor rol speelt. Het verduidelijkt haar rol als expertisecentrum voor agri, food en milieu. Zo is het makkelijker geworden om met internationale relaties samen te werken.
Bekijk de video met geluid

LET’S CREATE YOUR FUTURE MEDIA

Klaar voor jouw volgende videoproductie? Let’s go!

Stuur een email

1 2
alon israeli

+31 (0) 85 060 4442

alon@oakwise.nl

sparren over jouw project?

Heb je een nieuw project in gedachten of wil je gewoon even brainstormen? Of het nu gaat om een
videoproductie, conceptontwikkeling of strategische campagne. Bij OAKWISE denken wij graag vrijblijvend
met je mee. Neem contact met ons op & plan een gesprekje in!

Contact